Katten oppas service bij u thuis
Copyright © Pas op de Kat
Pas op de Kat
Laatst bijgewerkt:
23 april 2018
Home
Mijn Katten
Rechts ziet u Baja. Een poesje dat mijn partner en ik in 2006 uit het asiel hebben uitgezocht. Het was een ontzettend lief poesje maar wel erg schrikachtig. Ze schrok voor van alles en nog wat. In het begin konden wij haar niet aanraken maar met veel geduld en liefde vond ze het heerlijk om geaaid en geborsteld te worden.
Helaas is onze Baja op vrijdag 20 april 2012 geheel onverwachts, op veel te jonge leeftijd, overleden. Wij missen deze lieve meid ontzettend maar zijn dankbaar dat ze geen lange lijdensweg heeft gehad.
Links ziet u Lindsay. Deze ‘Lady’ weet precies wat ze wil. Het is een ontzettende kletskous en wil graag, als ze gaat eten, even een geruststellende hand op haar rug. Ze is al vanaf 1998 bij ons en komt uit het asiel. Het is verder ook een ontzettend lieve poes, althans voor ons. Voor Baja was ze niet altijd zo vriendelijk. Het heeft een hele tijd geduurd voordat Lindsay aan haar gewend was. Maar sinds Baja er niet meer is heeft Lindsey een tijd lang toch veel meer aandacht lopen vragen dan ze normaal deed. Dus denken wij wel dat ze Baja in het begin heeft gemist. Nu gaat het goed met haar en ze is weer helemaal tot rust gekomen. Wij hopen dat wij nog lang van haar mogen genieten.
Foto’s van alle oppaskatten op naam
A t/m E
F t/m K
L t/m P
Q t/m S
T t/m Z
Klik hier om nog meer foto’s van (mijn)
katten en andere dieren te zien